Consultancy, ondersteuning en dienstverlening

CREANTA HRM-advies

Spoelwijkerlaan 1

2771 NB BOSKOOP

T: 0172-232400

M: 06-47258251

E: cnijenhuis@creanta.nl

Van selectiegesprek tot exitinterview

Veel tips voor veel gesprekken
Van selectiegesprek tot exitinterview geeft je duidelijke regels, handige tips, formulieren en goede adviezen voor diverse gesprekken. Cora Nijenhuis besteedt aandacht aan gesprekken over het functioneren, beoordelen, verzuim en re-integratie, slecht nieuws, conflicten, onderhandelen, coaching en selectie. Gewoon voeren dus, die gesprekken. Na afloop van het gesprek merk je dat een andere benaderingswijze dan je misschien gewend bent een goed gevoel geeft, zowel bij jezelf als bij je gesprekspartner.

 

Bestellen kan onder andere bij uitgeverij Thema en managementboek.

 

 

 

 

Van selectiegesprek tot exitinterview - Cora Nijenhuis

Meten en managen

Iedere bedrijfsdiscipline heeft met cijfers te maken
Personeelsmanagement heeft een dimensie die vaak onderbelicht blijft: rekenen en je argumenten cijfermatig onderbouwen. Want niet alleen financiële mensen houden zich met cijfers bezig, iedere bedrijfsdiscipline heeft hiermee te maken. Personeelsplanning is, net als andere vormen van planning, erop gericht om onzekerheden in de bedrijfsvoering terug te dringen. En daar bestaan gewoon methoden en technieken voor die je in Meten & managen kunt leren.

 

De 'harde' kant van personeelsmanagement
In Meten & managen. Methoden en technieken voor P&O'ers hebben we het over de 'harde' kant van personeelsmanagement. Daaronder vallen niet alleen het plannen van personeel, maar ook ken- en stuurgetallen, omgaan met budgetten, het personeelsdossier bijhouden et cetera. Als personeelsmanager zul je net als iedere andere manager financiële verantwoording af moeten leggen. Met Meten en managen. Methoden en technieken voor P&O'ers leer je hoe.

 

Bestellen kan onder andere bij uitgeverij Thema en managementboek.

 

 

 

 

Meten en managen - Cora Nijenhuis

Van structuur tot strategie

Als moderne personeelsmanager ben je tegenwoordig een echt manusje-van-alles. Uitvoerder, adviseur, projectenbegeleider, organisator, klankbord, strateeg, noem maar op. Je hoort overal wat van te weten. Van de hoed en van de rand, en vooral van wanten. En als dat van je verwacht wordt, kun je niet zonder een brede en toch degelijke basis op het gebied van organisatiekunde.

 

Van structuur tot strategie is precies gericht op wat u als P&O-er moet weten over strategie en organisatiedoelstellingen, organisatiecultuur, organisatieverandering, leiderschap en motivatie.

 

Prijs: € 20,00 exclusief verzendkosten.


Bestellen kan per mail bij de auteur: cnijenhuis@creanta.nl

 

 

Van structuur tot strategie - Cora Nijenhuis