Consultancy, ondersteuning en dienstverlening

CREANTA HRM-advies

Spoelwijkerlaan 1

2771 NB BOSKOOP

T: 0172-232400

M: 06-47258251

E: cnijenhuis@creanta.nl

Als u behoefte hebt aan tijdelijke vervanging, extra capaciteit of aanvullende kennis en expertise op het gebied van P&O verandermanagement, dan bent u bij Cora Nijenhuis aan het juiste adres.

Als interimmanager weet zij door haar analytisch inzicht op creatieve wijze mogelijkheden te scheppen in schijnbaar onoplosbare probleemsituaties. En deze te implementeren en af te ronden. Haar invalshoek is strategisch, haar oplossingsrichtingen praktisch uitvoerbaar.

In veranderingsprocessen weet zij respect af te dwingen door rekening te houden met uiteenlopende belangen van diverse betrokken partijen (directie, lijnmanagement, medewerkers, vakbonden, OR). Coachende stijl van leidinggeven, gericht op ontwikkeling van medewerkers en behalen van resultaten.

Afgeronde opdrachten

 

Geveke Zwaar materieel:

Hoofd P&O. Verantwoordelijk voor de uitvoering van een collectief ontslag van 21 medewerkers. Tevens vervanging Hoofd P&O wegens zwangerschap.

 

MAN:

Hoofd P&O. Verantwoordelijk voor de HR-bijdrage aan het project Operational Excellence, met als resultaat een personeelsreductie van ca. 25 personen, waaronder bijna 20 gedwongen ontslagen. Tevens vervanging Hoofd P&O wegens zwangerschap.

 

Sieberg:

Verantwoordelijk voor opheffing bedrijfsactiviteiten en afhandeling personele aangelegenheden als personeelsadviseur.

 

Kluwer:

Coördinator HR-consultants/plaatsvervangend Directeur HRM. Verantwoordelijk voor beloningsbeleid (hernieuwing prestatiecomponent) en aansturing van consultants (4 plus 5 secretarieel).

 

Libresso:

Als personeelsadviseur begeleiding outsourcingstraject.

 

Motrac:

Verantwoordelijk voor uitvoering sociaal plan in verband met bedrijfsverhuizing. Aantal betrokkenen: 150 medewerkers.